Santo Daime

Bijwonen Erediensten

Contact opnemen

Voor het bijwonen van een eredienst kunt u per mail of telefonisch contact opnemen met één van de Santo Daime kerken voor nadere informatie en een telefonisch intakegesprek. De contactgegevens en de agenda staan onderaan de pagina.
In het telefoongesprek wordt oa. besproken of er geen belemmeringen zijn voor het drinken van Santo Daime. Mogelijke belemmeringen zijn bijvoorbeeld het gebruik van medicijnen of psychiatrische aandoeningen.

Gezondheidsinformatie

Het is van belang zorgvuldig om te gaan met eventueel medicijngebruik en/of het gebruiken van bepaalde voeding voor of na een werk. Ook kunnen er mogelijk andere contra-indicaties zijn als lichamelijke of geestelijke aandoeningen. Kijkt u hier voor meer informatie.

Het is aan te raden om de dag van het werk tot uiterlijk 4 uur voorafgaande aan het werk licht voedsel met weinig of geen vet te eten, en 24 uur van te voren geen alcohol te gebruiken. Om de lichaamsenergie te bewaren wordt seksuele onthouding geadviseerd van drie dagen voor tot drie dagen na het ritueel.
Gevraagd wordt naar het werk te komen in witte of lichte kleding, dames in rok of jurk, schouders bedekt.
Nieuwe mensen krijgen voor aanvang van het werk een korte introductie. Eenmaal begonnen aan een ritueel, wordt u uitdrukkelijk verzocht tot het einde te blijven.

 

Agenda en contact gegevens

Contactgegevens van de Nederlandse kerken. Céu da Santa Maria houdt werken in of rond Amsterdam, Céu dos Ventos houdt diensten in Den Haag.

Céu da Santa Maria

Programma

docProgramma december 2017 - mei 2018

E-mail cdsm.santodaime@gmail.com
Contactpersonen Anne 033-4631148
  Jennifer 06-41374104
 
 

Céu dos Ventos

Programma

docProgramma december 2017 - mei 2018 (nederlands)

docProgramme december 2017 - may 2018 (english)

E-mail intake@santodaime.nl voor deelname aan de rituelen
info@santodaime.nl voor verdere informatie
Contactpersoon Marco en Irene 070-3604510
 

 

star